2020 Prefabrik Havuz Fiyat Listesi

27 July 2020 Yayımlayan : Sermedhavuz
2020 Prefabrik Havuz Fiyat Listesi

Evin bahçesinde havuz olması hemen hemen herkes tarafından hayal edilen bir gerçektir. Evinizin bahçesinde havuz olması demek sabahları kahvenizi havuz kenarında yudumlayabilmeniz, akşamları havuz kenarında romantik bir yemek yiyebilmeniz, istediğiniz zaman istediğiniz saatte herhangi bir süre sıkıntısı bulunmadan yüzme sporunuzu gerçekleştirebilmeniz demektir.

Bahçenizde havuz olması durumunda havuz kenarı partileri verip sosyalleşme imkanınızı artırabilirsiniz. Herkes tarafından oldukça sevilen havuzlar size eğlenceli ortamlar yaşamanız için fırsat sağlayacaktır.

Yaz tatili masrafları fazla mı yüksek geliyor? O paraya evime havuz yaptırırım diye mi düşünüyorsunuz? Torunlarınız yaz tatilini sizin evinizde mi geçirsin istiyorsunuz? O halde kurulumu ve yapımı oldukça hızlı ve kolay olan prefabrik havuz sizin talepleriniz için en uygun seçenek olabilir.

2020 yılında yaşanan covid-19 pandemisi gibi sebeplerle evlere havuz yaptırma taleplerinde artış görülmektedir. Tatilde kalabalığa karışmak istemeyen bireyler ve aileler tarafından tercih edilen havuzların fiyatları merak uyandırmaktadır.

Sermed Havuz bünyesinde üretilip satışa sunulan prefabrik havuzlar inşaat suresinin daha kısa olması ve daha kolay inşa edilmesi gibi sebeplerle betonarme havuzlara oranla %50 daha uygun fiyat seçeneği sunmaktadır. Havuz fiyatları nın belirlenmesinde Havuzun yapılacağı alan, seçilen model, kullanılan malzemeler, havuzun ebatları ve derinliği gibi değişkenlere bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir. Bu sebeple net bir fiyat vermek mümkün olmayacaktır.

Fiyat seçeneklerini öğrenebilmek için web sitemiz üzerinden havuz teklif formunu doldurabilirsiniz. Ve en kısa süre içerisinde cevap verileceğinden emin olabilirsiniz.  Detaylı bilgi için 0850 495 0 200 veya 0532 111 73 73 numaralı telefon hatları üzerinden müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

Prefabrik Havuzlar Neden Daha Düşük Maliyetli?

Teknolojinin getirdiği gelişmeler ile birlikte havuz yapımı nda da daha kolay ve daha sağlıklı yöntemler üretilmiştir. Prefabrik havuz yapımı bu teknolojik yöntemler sayesinde oldukça hızlı ve kolay olmaktadır. İnşaat süreçleri klasik beton havuzlarda olduğu gibi aylar sürmemektedir. Fabrikada üretilmesi, kurulumunun yapılması ve size teslim edilmesi ortalama olarak 10 gün civarı sürmektedir. Bu sebeple maliyetleri de klasik beton havuzlara göre %50 daha ucuz olmaktadır.

Prefabrik havuzların yapım maliyetleri gibi ilerleyen zamanlarda da maliyetleri diğer havuzlara göre daha uygundur. Çelik gibi dayanıklı ve liner gibi esnek malzemelerden üretilen prefabrik havuzlar yıllarca tadilat gerektirmeden sağlam kalabilecek dayanıklılığa sahiptirler. %100 sızdırmazlık garantileri vardır. Deprem ve yer hareketlerine karşı dayanıklı olan prefabrik havuzlar doğal afet gibi durumlarla zarar görüp yenileme gerektirmezler.  

Prefabrik havuzlarda bakteri ve mikroorganizma barındırmayan anti bakteriyel malzemeler kullanılmaktadır. Bu sebeple temizlikleri diğer havuzlara göre daha kolay ve daha ucuzdur. Kullanılması gereken klor ve diğer kimyasal maddeler %40 daha azdır.

Prefabrik havuzlar suyun devamlı olarak hijyenik kalmasını sağlar. Temel bakımlar ve temizliği yapıldığı müddetçe yılda bir kere su değişikliği yapılması yeterli olacaktır.

Betonarme havuzlarda gerçekleşen hasarların tadilat masrafları oldukça yüksek olabilmektedir. Hatta küçük hasarlarda bile Havuzun tamamının yenilenmesi gerekebilmektedir. Bu sebeple yapım aşamasında olduğu gibi ilerleyen zamanlarda da çok fazla maliyet gerektirir. Prefabrik havuzlarda ise küçük hasarlar genellikle Havuzun içerisindeki suyun bile boşaltılmasına gerek duyulmadan yama tekniği ile iyileştirilebilmektedir. Bu da tadilat maliyetlerini oldukça düşük olmasına sebep olmaktadır.

Aklınızda soru işaretleri kaldıysa veya kararınızı verdiyseniz ve fiyat almak istiyorsanız lütfen web sitemiz üzerinden iletişim formu doldurarak bize ulaşın size olabildiğince hızlı bir şekilde cevap verelim. Sermed Havuz Firması 24 saat boyunca her daim taleplerinize ve isteklerinize cevap vermek için hazır bulunuyor.

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !