10 Yıl Garantili Havuz Yapımı

18 August 2021 Yayımlayan : Sermedhavuz
10 Yıl Garantili Havuz Yapımı

Havuz yapımı konusunda uzun vadeli bir yatırım yapmak isteyenler için 10 yıl garanti seçeneği sunmaktayız. Yaptırdığınız havuzlarda herhangi bir doğal afet durumunda bile yüksek dayanıklılık garantisi bulunmaktadır. Havuzlarınızda oluşması muhtemel sızıntı ve çatlak durumlarının meydana gelmemesi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Kullanmakta olduğumuz tüm malzemelerimiz üst düzey kaliteli malzemelerdir. Bu sayede havuzlarınızda sızıntı ve çatlak oluşumu mümkün değildir.

Çatlamayan ve su sızdırmayan havuzlara sahip olmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Her havuz firması için uzun ömürlü havuz yaptığı söylenemez. Ancak Sermed Havuz olarak yapmış olduğumuz tüm havuzların 10 yıl garantisi ve yüksek dayanıklılığı bulunduğunu belirtmek isteriz. Firmamız alanında lider bir konumda olmasını %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına borçludur.

Özellikle prefabrik havuz yapımı konusunda son derece deneyimli ve profesyonel bir firma olduğumuzun altını çizmek isteriz. Prefabrik havuzlarımızın kurulum ve bakım işlemlerini mümkün olduğunca hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaktayız. Havuzlarınızın uzun süreli kullanımı konusunda garanti veriyor ve geleceğe dair güvenli bir yatırım yapacağınızı vurguluyoruz.

Sermed Havuz Firması ile Yüksek Dayanıklılık Garantisi

Yüksek dayanıklılık garantisi verdiğimiz havuz yapım fiyatları her cebe uygun ve düşük maliyetlidir. Bu anlamda havuz yaptırmanın bir lüks olmadığını, cep yakmayan fiyatlarla da havuz sahibi olunabileceğini söylemek isteriz. Bize ulaşmanız halinde öncelikle havuzunuz için birtakım analizler yapmaktayız. Bu analizler planlama ve tasarlama işlemlerinden oluşmaktadır. Müşteri talep ve görüşlerinin ışığında gerekli analizler yapılır ve bir an önce kurulum sürecine başlanır.

Profesyonel ve deneyim gerektiren çalışmalar neticesinde yüksek dayanıklılığı olan havuz kurulumları yapmaktayız. Kurulum için temin ettiğimiz malzemeler uzun yıllardır anlaşma yaptığımız güvenilir firmalardan tedarik edilmektedir. Bu alanda kurulduğumuz ilk günden itibaren %100 müşteri memnuniyeti ve olumlu geri dönüşler almış bulunmaktayız. Müşterilerimizin memnuniyeti firmamızın en güvenilir referansıdır.

Dayanıklılık konusunda betonarme havuzların daha dayanıklı olduğu düşünülse de prefabrik havuz çok daha kullanışlıdır. Bu nedenledir ki son yıllarda betonarme havuzlara nazaran daha fazla tercih edilmektedir. Hızlı ve kolay kurulum için firmamızla iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !