Halil Bey için Havuz Yapımı Gerçekleştirdik

25 May 2022 Yayımlayan : Sermedhavuz
Halil Bey için Havuz Yapımı Gerçekleştirdik

Havuz Yapımı işlemi için bizlerle görüşme sağlayan Halil Bey, havuz işlemlerini firmamız ile gerçekleştirmeye karar vermiştir. Öncelikle fiyat arayışı için birçok firma ile görüştükten sonra bizlerle de görüşmeyi tercih eden Halil Bey bu işi hakkı ile gerçekleştirecek firma olduğumuzdan emin olduğunu söyleyerek en kısa sürede havuzunun yapımının tamamlanmasını bizlerden rica etmiştir.

Kendisi Havuz Yapımı için birçok firma ile görüştüğünü lakin firmamızın tüm sorularına rahatlıkla cevap vermesinden dolayı bir problem oluşmadan en kısa sürede ona havuzunu teslim edeceğini hissettirdiğimizi söyleyerek işlemlere başlamamız için talimatlarını iletti.

Öncelikle Halil Bey’e tüm havuz modelleri kataloglarımızı göstererek dilediği havuzu seçmesini rica ettik. Seçmiş olduğu prefabrik havuz olduğu için hemen fabrikaya dilediği renk ve boyutta havuzun hızlı bir şekilde hazırlanmasını söyledik. O esnada ustalarımızda Halil Bey’in evinde kazı çalışmalarına başlayarak gelecek havuzun konumlandırılacağı alanın hazırlanmasını sağladı.

Üçüncü günün sonunda fabrikadan hazır bir şekilde getirilen prefabrik havuz modelimizin hemen konumlandırılma işlemlerine başlanarak havuz içi motor ve teçhizat işlemlerini hızlandırdık. Beşinci günün sonunda her şey yolunda giderken Halil Bey’e anti bakteriyel özellik sunan liner kaplama ürünlerini de havuza yaptırmasının kendisine sunacağı avantajlardan bahsettik. Kendisi de bu işlemin yapılmasının mantıklı olduğunu söyleyerek, Havuz Yapımı işlemimize liner kaplama ile devam etmemizi istedi.

Artık son günlere yaklaşmıştık. Havuzun tüm iç ve dış teçhizatları hazır hale gelmiş liner kaplama da titizlikle havuz içerisine işlenmişti. 7 günün sonunda sadece havuz içerisinin su doldurulup kontrol edilmesi kalmıştı. Bu işlemi de gerçekleştirip havuz içinde herhangi bir problemin olmadığını görünce Havuz Yapımı işlemimizi tamamlayarak Halil Bey ve ailesine keyifle zaman geçirecekleri havuzlarını teslim ederek evlerinden ayrıldık. Kendisi de bize çok memnun kaldığını iletti. Eğer sizler de Havuz Yapımı hususunda güvenilir bir firma arıyor ve bu işlemi uygun fiyatla kimle gerçekleştireceğinizi düşünüyor iseniz hemen havuz firması olarak bizlerle irtibata geçmenizi önermekteyiz. Bunun için web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçmenizi önermekteyiz.

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !