Liner Kaplama İle Havuzlarınızı Koruyun!

11 October 2022 Yayımlayan : Sermedhavuz
Liner Kaplama İle Havuzlarınızı Koruyun!

Liner kaplama sistemlerinin de son yıllarda en az hazır havuz sistemleri kadar tercih edildiğini biliyor musunuz? Liner ürünler özellikle prefabrik havuz yapımı gerçekleştiren pek çok kişi tarafından özenle tercih edilmektedir. Yüzde yüz sızdırmazlık garantisi sunan bu kaplamalar aynı zamanda havuz içerisinde bakteri oluşmasını da önlemektedir. Havuz içerisinde bakteri oluşumunun engellenmesi havuz içerisinde kullanılan malzemelerinde çürümesini, bozulmasını tamamen önlemektedir.

Liner kaplama ürünler dert’siz ve derz’siz sloganı ile satışa sunulmuştur. Tamamen Türk yapımı olan bu ürün havuz içerisinde aynı zamanda iklimlendirme özelliği de sunmaktadır. Bu durum da havuzunuzu yaz kış ılık bulabilme şansını sunmaktadır. Ayrıca esneyebilen bir yapıda olan bu ürün havuz içerisinde çatlakların oluşmasını engellemekte oluşsa dahi sızdırmazlık garantisi sayesinde suyun dışarı sızmasına engel olmaktadır. Bu durumda oluşan çatlaklar sebebiyle gereksiz su harcamanızın önüne geçmektedir.

Ayrıca liner kaplama ürünler esneyebilen bir yapıda olmasından dolayı oluşabilecek herhangi bir hasar da sizlere tamir olabilme şansını sunmaktadır. Liner ürününüzde yırtık oluştuğu zaman hemen havuz firmaları ile görüşme sağlayarak liner tamiri yaptırabilir ve gereksiz havuz masraflarınızı azaltmış olursunuz. Aynı zamanda bu kaplamalar hem havuz sağlığını koruyabilmenize olanak sunmakta hem de havuza girenlerin sağlığını koruyabilmenize imkân sunmaktadır. Bildiğiniz üzere havuz ortamlarında genellikle mikrop çok fazla olduğundan dolayı içerisine giren insanlar rahatsızlanabilmektedir.

Özellikle liner kaplama olmayan havuzlara giren çocuklar çok çabuk mikrop kapabilmektedir. Ancak bu kaplamalar anti bakteriyel olduğundan dolayı havuz içerisinde herhangi bir mikrobun barınabilmesine izin vermemekte ve havuz sağlığını koruduğu gibi içerisine giren insanlarında sağlığını koruma altına almanıza destek olmaktadır. Siz de gereksiz masraflar istemiyor havuza girenlerinde devamlı sağlığından olmasını istemiyorsanız yaptıracağınız prefabrik havuz sistemlerinde bu kaplamaları tercih edin. Liner kaplama ürünler hakkında ve hazır havuz sistemleri hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız hemen web sitemizde bulunan irtibat numaralarımız üzerinden bizlerle iletişime geçerek müşteri temsilcilerimizden merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını kolaylıkla alabilirsiniz. Aynı zamanda havuz fiyatlarımız hakkında da telefonda bilgi alma şansınız bulunmaktadır.  

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !