2021 PREFABRİK YÜZME HAVUZU TRENDLERİ

06 January 2021 Yayımlayan : Sermedhavuz
2021 Prefabrik Yüzme Havuzu Trendleri

Prefabrik Yüzme havuzlarının temel yuvarlak veya dikdörtgen beyaz yüzme havuzu olduğunu düşünüyorsanız, hoş bir sürpriz içindesiniz. Çoğu insanın bildiği gibi, bir prefabrik yüzme havuzu, aklınıza gelebilecek neredeyse her şey olarak modellenebilir. Prefabrik Havuz istediğiniz kadar basit veya hatta hayal ettiğiniz kadar abartılı hâle getirebilirsiniz. Bir arka bahçeye havuz yapımı, ne yaratabileceğiniz konusunda sonsuz olanaklar sunar. Aşağıdakiler, başlamanız için birkaç farklı yüzme havuzu trendidir:

Spor Havuzu

Bir spor havuzunun güzelliği, spor havuzları sığ ve derin bir uca sahip olmakla birlikte tüm havuz boyunca eşit bir derinlik seçtiğinden, oyun oynama veya eşit bir oyun alanı üzerinde egzersiz yapma yeteneğidir.

Ateş ve Su Özellikleri

Ateş ve su özelliklerinin birleşimi, havuzunuza hepimizin beklediği şıklığı getirir. Sadece göze son derece hoş gelmekle kalmaz, aynı zamanda havuz alanını çevreleyen ateş çukurları ile bölgeniz de daha serin olursa yüzme sezonunuzu da uzatabilirsiniz.

Otomasyon

Otomasyon, bakımı en aza indirgemek ve arka bahçe cennetinizin keyfini çıkarmanızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Sermed Havuz Firması’nın OmniLogic’i şimdiye kadarki en basit, en sezgisel arka bahçe otomasyon sistemidir. OmniLogic’in en iyi yanı, seçtiğiniz cihazdaki bir düğmeye dokunarak havuz pompanızı, ısıtıcıyı, ışıkları, jetleri ve daha fazlasını kontrol edebilmenizdir.

Tuz Klorlama

Sermed Havuz Firması’nın dünyanın 1 numaralı tuz klorürü olan AquaRite Tuz Klorinatörü, geleneksel klorun süper uygun alternatifidir. Havuzunuza böyle bir katkı ile kırmızı gözlere, kaşıntılı cilde ve sert kokulara elveda diyebilirsiniz! Nihai yüzme deneyimi için otomatik olarak klor verilmesinde de son derece uygundur.

Bizimle paylaşmak istediğiniz herhangi bir havuz eğilimi var mı? Facebook’ta bize bir yorum bırakın ve info@sermedhavuz.com üzerinden bizimle iletişime geçin.

Sermed Havuz, havuz sektöründe bir ilki gerçekleştirmekte ve modern online satış sistemine geçerek hem havuz hem de havuz aksesuarları ürünlerinde online satış hizmeti sunmaktadır.

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !