Prefabrik Havuz Dezenfektasyon Sistemleri

12 January 2021 Yayımlayan : Sermedhavuz
Prefabrik Havuz Dezenfektasyon Sistemleri

Yapmanız gereken belirli bir rejime sahip olmaktır. Bu rejim, havuz bakımı nın sizin ve ekipmanınızın daha kolay yapılmasına yardımcı olacaktır. Bu rejim, prefabrik havuz suyunuzu ve havuz suyu kimyanızı uygun seviyelerde tutmak için düzenli olarak yapmanız gereken her şeyden oluşur. Aşağıda, kendi rejiminizi bir araya getirdiğinizde nelerin kapsanması gerektiğine ilişkin bir genel bakışa sahip olmak için bazı temel yönergeleri vurgulayacağız. Her prefabrik havuz benzersizdir. Havuzunuz hakkında daha fazla bilgi edinmek için daha fazla bilgi edinmek üzere https://www.sermedhavuz.com/ başvurun.

Suyunuzu Test Etme

Çoğu zaman bu göz ardı edilebilir, ancak prefabrik havuzunuzu korumanın en önemli kısmı suyunuzu düzenli olarak test etmektir. Aksi hâlde kimyanızda körü körüne ayarlamalar yaparsınız ve bu işe yaramaz. Aradığınız iki ana bileşen pH ve klor düzeyleridir.

Düzgün sterilize edilmiş prefabrik havuz suyunu korumak için 7,2 ila 7,8 pH’ı ve 1,0 ila 3,0 PPM (milyonda parça) klor seviyesini korumanızı öneririz. Bu, bakteri ve yosun oluşumunu önleyecek, ayrıca ölçeklendirme veya korozyonun havuz ekipmanları nıza zarar vermesini de önleyecektir.

Kalıntıları Düzenli Olarak Kaldır

Prefabrik Havuz suyunda, havuzun içine getirilen yüzücülerden, ağaçlardan suya düşen yapraklar, havuzunuza ve diğer birçok kaynağa etki eden fırtınalardan kir ve döküntü düzenli olarak oluşur. Havuzunuzun kristal berraklığında ve temiz görünmesini sağlamak için, aynı zamanda klorunuzun daha uzun süre düzgün çalışabilmesi için bunların düzenli olarak çıkarılması gerekir.

Havuzunuzun yüzeylerini manuel olarak fırçalamak ve vakumlamak isteyeceksiniz veya bu işi sizin için kolaylaştırmak için Sermed Havuz Firması ‘nın otomatik havuz temizleyicilerinden birinden yardım isteyebilirsiniz.

Filtrenizi Temizle

Havuz pompanız ve havuz filtreniz, havuz suyunuzdaki kalıntıları dolaştırmaya ve atmaya yardımcı olmak için el ele çalışır. Kartuş filtreniz varsa, kartuşları filtrenizden çıkarmanız ve ayrı ayrı temizlemeniz gerekir. Kum veya diyatomlu toprak filtreniz varsa, bunları temizlemek için düzenli olarak geri yıkanmaları gerekir. Filtrenizin temiz tutulması daha iyi dolaşım sağlar ve havuz pompanızın o suyu sisteminizde hareket ettirmek için fazladan çalışmasına engel olur.

Unutmayın, her havuz kurulumu benzersizdir ve gerekli bakım havuzdan havuza değişebilir. Her zaman yakınınızdaki havuzu korumak için size yardımcı olabilecek bir havuz uzmanı bulmak için Sermed Havuz Firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp Danışma Hattı
Hemen Arayın !